Cégtörténet

 

A Medical Service Budapest Group cégcsoport 2013-ban alakult. A 100%-ban magyar tulajdonú cégcsoport több mint 10 éves szakmai múlttal rendelkező cégek fúziójaként jött létre.
A tulajdonosi struktúrában az egészségügy mellett szorosan az egészségügyhöz kapcsolódó egyéb területek is képviseltetik magukat, mint fejlesztéssel, stratégiával, pénzügyi tanácsadással foglalkozó, vagy gyógynövény alapú készítmények gyártásával, fejlesztésével foglalkozó cégek.

A Társulás elődje az elmúlt 10 év alatt a magán egészségügyi ellátás piacának meghatározó szereplőjévé nőtte ki magát.

A cégcsoport célja, hogy Magyarországon a legmagasabb minőségű egészségügyi szolgáltatásaival és termékeivel biztosítsa a folyamatos egészségügyi ellátást páciensei részére egy modern, barátságos környezetben Budapest kiemelt forgalmú pontjain.

A Medical Service Budapest Group cégcsoport jelenleg Budapesten két központot működtet, a kiváló lokációval rendelkező, 3 éve működő Mammut Egészségközpontot és az idén megnyitott Árkád Egészségközpontot. A tervek szerint a közeljövőben a legforgalmasabb bevásárlóközpontokban további egészségközpontok megnyitására kerül sor.

Egészségközponjaink a modern, minőségi szolgáltatás elkötelezett hívei. Az egyéni érdekeket szem előtt tartva, pácienseink igényeihez rugalmasan alkalmazkodva állunk a hozzánk fordulók szolgálatára.

A cégcsoport orvosai fontosnak tartják a testi-lelki egyensúly megteremtését és annak fenntartását, a hagyományos gyógymódok mellett különféle alternatív módszerekkel, terápiákkal segítik a látogatókat.

A Medical Service Budapest Group cégcsoport hitvallása az egészség megőrzésére való törekvés, az öngondoskodás alapjainak megteremtése. Legfőbb célja, hogy tevékenységével aktív szerepet játsszon az egészségtudatos szemlélet kialakításában, formálásában. Belső igény legyen mindenki számára, hogy tudatosan védje egészségét és rendszeresen járjon szűrővizsgálatokra és akár egyszerűbbnek, hétköznapinak tűnő egészségügyi problémákkal is keresse fel orvosát, hiszen a korai stádiumban felismert betegségek kiemelkedő hatékonysággal gyógyíthatók.

A Medical Service Budapest Group cégcsoport központjai az összes szakterületet lefedik. A helyszínen szoros partneri együttműködés keretében a teljes képalkotó diagnosztikai (MRI, CT, röntgen) és korszerű labordiagnosztikai park áll rendelkezésre, ami lehetővé teszi, hogy a leletek akár 24 órán belül kiadásra kerüljenek.

Egészségközpontjaink jelenleg teljes körű járóbeteg szakellátást nyújtanak, amelyet speciális, elsősorban cégek számára kidolgozott szolgáltatási csomagok egészítenek ki. A szolgáltatási kínálat része a kormányrendelet által előírt foglalkozás-egészségügyi ellátás, valamint a probléma alapú-, a komplex- és az egyéni kérésre összeállított szűrések.

A közel 70 fős magasan képzett szakorvos csapat és a velük dolgozó személyzet évente több ezer vizsgálatot végez.

A magánszemélyek gyógyítása mellett cégek számára partnerek vagyunk a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások területén. Helyszíni egészségnapokat szervezünk, menedzserszűréseket végezünk. A rendelőkben gyógyító orvosok szakterületük elismert specialistái, akik nagy gyakorlattal rendelkeznek, naprakészen követik az orvostudományban elért fejlesztéseket, eredményeket, ismerik és alkalmazzák a legmodernebb eljárásokat.
A Cégcsoport új terméke magán egészségügyi biztosítás, amely segítségével biztosítjuk pácienseik részére, hogy idő-és energia megtakarítás mellett a lehető leggyorsabb és legszakszerűbb ellátást kapják.