Fenntartható fejlődés

 
Rólunk mondták

Nem biztos, hogy még egyszer vállalkoznék aranyér műtétre, ha mégis, csak Bencz doktorhoz mennék. Kínos az egész, a baj helye, olyan megalázónak éreztem. A vizsgálatok és a műtét végülis alig okoztak problémát. Szégyenérzetem elmúlt, doktor úr csodát tett.

Nagy Ferenc, Budapest – írta

Az Árkád Egészségközpont a minőségi egészségügyi szolgáltatások biztosítása és az egészségtudatos életmódra nevelés mellett a környezetvédelem elkötelezett híve.

Az egészségközpont környezettudatos szemléletét bizonyítja az intézmény hulladékgazdálkodásának reformja. Az intézmény területén a szelektív hulladékgyűjtés napi gyakorlat.

Környezettudatos intézkedés, hogy a szakorvosok a papír alapú számla kiváltására a jövőben elektronikus számlát bocsátanak ki, amely mobiltelefonról letölthető. Kívánságra a számla papíron is kinyomtatásra kerülhet.


Az elektronikus számla (e-számla) előnye, hogy elektronikusan tárolható, szabadon másolható, minden példány számviteli bizonylatnak számít, mindemellett környezetbarát.

A fenntartható fejlődés érdekében tett másik közeljövőben tervezett intézkedés a zárójelentés interneten keresztül történő elküldése.