Fenntartható fejlődés

 
Rólunk mondták

Egyik reggel nem éreztem a bal combomat. Furcsa érzés volt. Néha mintha vizes lett volna. A neurológus szakrendelésen három hónapra kaptam MRI időpontot, pedig rosszabbodott az állapotom. Féltem, hogy lebénulok. Ekkor ajánlották az Árkád Egészségközpont Neurológiai magánrendelését. Még aznap megállapították MR vizsgálattal, hogy mi a baj a gerincemmel. Tornára, fizikoterápiára járok, a műtétet próbáljuk elkerülni. Mindenkinek ajánlom a Árkád Egészségközpontot. Kézről-kézre adják a beteget, nincs kallódó páciens.

Tóth Ferenc, Budapest – írta

Az Árkád Egészségközpont a minőségi egészségügyi szolgáltatások biztosítása és az egészségtudatos életmódra nevelés mellett a környezetvédelem elkötelezett híve.

Az egészségközpont környezettudatos szemléletét bizonyítja az intézmény hulladékgazdálkodásának reformja. Az intézmény területén a szelektív hulladékgyűjtés napi gyakorlat.

Környezettudatos intézkedés, hogy a szakorvosok a papír alapú számla kiváltására a jövőben elektronikus számlát bocsátanak ki, amely mobiltelefonról letölthető. Kívánságra a számla papíron is kinyomtatásra kerülhet.


Az elektronikus számla (e-számla) előnye, hogy elektronikusan tárolható, szabadon másolható, minden példány számviteli bizonylatnak számít, mindemellett környezetbarát.

A fenntartható fejlődés érdekében tett másik közeljövőben tervezett intézkedés a zárójelentés interneten keresztül történő elküldése.