Fenntartható fejlődés

 
Rólunk mondták

Évek óta allergiás vagyok valamire, volt allergiás sokkom is. A vizsgálatok leukoplaszt érzékenységet állapítottak meg. Egyre komolyabb gondot okozott a viszketés, az orrfolyás, már száraz köhögés és társult a bajhoz. Molnár doktornőhöz kerültem az Árkád Egészségközpont Allergológiai magánrendelésén. Császárnak éreztem magam. Konzultált tüdőgyógyásszal is, ha kellett, végül meglett a baj forrása. Gyógyszert kell szednem, de panaszmentes vagyok. Köszönöm a szakértelmet, a gondoskodást. Mindenkinek ajánlom.

Fürge Katalin, Szentes – írta

Az Árkád Egészségközpont a minőségi egészségügyi szolgáltatások biztosítása és az egészségtudatos életmódra nevelés mellett a környezetvédelem elkötelezett híve.

Az egészségközpont környezettudatos szemléletét bizonyítja az intézmény hulladékgazdálkodásának reformja. Az intézmény területén a szelektív hulladékgyűjtés napi gyakorlat.

Környezettudatos intézkedés, hogy a szakorvosok a papír alapú számla kiváltására a jövőben elektronikus számlát bocsátanak ki, amely mobiltelefonról letölthető. Kívánságra a számla papíron is kinyomtatásra kerülhet.


Az elektronikus számla (e-számla) előnye, hogy elektronikusan tárolható, szabadon másolható, minden példány számviteli bizonylatnak számít, mindemellett környezetbarát.

A fenntartható fejlődés érdekében tett másik közeljövőben tervezett intézkedés a zárójelentés interneten keresztül történő elküldése.