Fenntartható fejlődés

 
Rólunk mondták

Szeretném megköszönni Kalmár Ágnes reumatológus orvosnak, hogy a térdfájásomat meggyógyította. Jót tettek a kezelések, a gyógyszer. Már féltem, hogy bottal fogok járni. Időjárás változáskor még kicsit érzem, de ez már csak nyafogás.

Székely Csilla, Budapest – írta

Az Árkád Egészségközpont a minőségi egészségügyi szolgáltatások biztosítása és az egészségtudatos életmódra nevelés mellett a környezetvédelem elkötelezett híve.

Az egészségközpont környezettudatos szemléletét bizonyítja az intézmény hulladékgazdálkodásának reformja. Az intézmény területén a szelektív hulladékgyűjtés napi gyakorlat.

Környezettudatos intézkedés, hogy a szakorvosok a papír alapú számla kiváltására a jövőben elektronikus számlát bocsátanak ki, amely mobiltelefonról letölthető. Kívánságra a számla papíron is kinyomtatásra kerülhet.


Az elektronikus számla (e-számla) előnye, hogy elektronikusan tárolható, szabadon másolható, minden példány számviteli bizonylatnak számít, mindemellett környezetbarát.

A fenntartható fejlődés érdekében tett másik közeljövőben tervezett intézkedés a zárójelentés interneten keresztül történő elküldése.