Szemészet

 

Ez a szakrendelésünk jelenleg csak a Mammut Egészségközpontban üzemel!

A szemészet a szem látászavarával, betegségeivel foglalkozó orvosi tudományág. Szemünk világa, a látás alapvetően meghatározza az életminőséget, így a megelőzés, a rendszeres szemvizsgálat alapvető fontosságú. Az időben felfedezett szürkehályog vagy zöldhályog korai stádiumban eredményesen gyógyítható. Egyes belgyógyászati betegségek szemvizsgálat során is felfedezhetőek. A magas vérnyomás szemfenéki elváltozást is okoz, a szürkehályog a cukorbetegség szövődménye lehet.

Miért érdemes az Árkád Egészségközpont Szemészeti magánrendelőjét felkeresni?

Az Árkád Egészségközpont alapvető koncepciója az ügyfelek igényeihez alkalmazkodó hatékony gyógyító munka. Az Árkád Egészségközpont magánrendelői az Árkád I. Bevásárlóközpontban, barátságos környezetben várják a látogatókat. A szolgáltatások előrejegyzéssel, várakozás nélkül, orvosi beutaló nélkül vehetők igénybe.

Az Árkád Egészségközpontban az eredményes gyógyító munkát korszerű műszerpark, laboratórium segíti. Mindez egy helyen, így a szükségessé vált további szakorvosi kivizsgálás helyben megoldható.

Az Árkád Egészségközpont szakorvosai elismert specialisták, akik ismerik és alkalmazzák az új diagnosztikai és terápiás módszereket.

 
 
Szűrőprogramok